Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El monòlit de la placeta Clavé es mourà de lloc i es reproduirà uns metres més avall

Finalment, l’Ajuntament tirarà endavant el projecte de reforma de la placeta Clavé tal com ho tenia previst. És a dir, es mourà el monòlit i es reproduirà el pedestal en homenatge a Anselm Clavé dos metres més avall que ara, els mateixos que es deplaçarà tota la placeta. La font, en principi, es desmuntarà i es tornarà a refer igual com és ara a la nova placeta que també tindrà 4 bancs..

Una reunió a l’Ajuntament entre la regidora d’Urbanisme, Núria Garcia, i 4 dels 5 grups de l’oposició (PDeCAT-DC, Junts, CUP i el PP), aquest dijous al vespre, ha mirat de consensuar posicions respecte al futur de la placeta. Finalment, aquesta serà la decisió, explica Núria Garcia:

 

En sortir de la reunió, Junts i la CUP reiteraven que calia haver informat i haver-ho fet molt abans. Escoltem Cristina Comas, regidora de Junts:

 

Àlex Rosa, portaveu municipal de la CUP, criticava, en sortir, que no se’ls hagués informat i que governar sense informar vol dir no respectar el poble:

 

El portaveu del PP, Diego Parra, ha explicat que el seu grup no ha volgut opinar sobre aquesta polèmica “fins que no tinguéssim tota la informació”, és a dir, fins a a la reunió d’aquest dijous. També ha dit que les explicacions del l’Ajuntament sobre el projecte de la placeta Clavé “potser s’havien d’haver donat abans”:

 

El regidor del PDeCAT-DC, Josep M. Galceran, ha dit que sortia satisfet de la reunió perquè, ha explicat, caldrà modificar la placeta però es reconstruirà el monument a Clavé:

 

La regidora d’Urbanisme ha reiterat que, tot plegat”, ha estat “un malentès” i que hi ha hagut “una certa dispersió sobre un tema que partia d’un projecte que ja s’havia exposat al públic”, ha remarcat.

 

El darrer grup de l’oposició, el d’ERC, ha mantingut una conversa informativa per telèfon amb la regidora d’Urbanisme, també al llarg d’aquest dijous, sobre el polèmic projecte de reforma de la placeta Clavé. Una informació eláborada conjuntament amb Marta López.