Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El noi aparegut mort al port d’El Masnou podria ser veí de Montgat

El cos que aquest diumenge va aparèixer surant a l’aigua del port d’El Masnou és d’un menor de 16 anys. Així ho han confirmat fonts policials aquest dilluns a l’Agència Catalana de Notícies. Fonts citades per TV3 van assegurar que el jove era veí de Montgat.

Les mateixes fonts han explicat que la principal hipòtesi en què treballen els Mossos d’Esquadra és que es tractaria d’una mort accidental. El cos va ser localitzat a primera hora del matí a la zona dels pantalans que hi ha a l’altura de l’estació de tren d’El Masnou. Al llarg d’aquest dilluns està previst que es practiqui l’autòpsia al cadàver per tal d’esclarir els fets.

Segons s’ha conegut, el cos ha aparegut a primera hora del matí surant a l’aigua, a la zona dels pantalans que hi ha a l’alçada de l’estació de tren d’aquest municipi. Diverses fonts apunten que es tractaria d’una persona “jove”, però aquest diumenge al migdia encara no se l’havia pogut identificar, segons expliquen des de l’Ajuntament. Les causes de la mort tampoc estan clares i des del cos de Mossos d’Esquadra no es descarta cap hipòtesi fins que se li practiqui l’autòpsia al cos, prevista per aquest dilluns.