Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Llar de Persones Grans s’endinsa en el gènere negre

En concret, els membres de la Llar de Persones Grans llegiran fragments de les novetats literàries que es presenten enguany durant el Tiana Negra. Això serà el proper dissabte 23 al matí, i, al vespre, juntament amb Francesc Ribera i Jordi Valls, diversos representats de l’entitat llegiran alguns poemes negres en un gran recital, centrat exclusivament en aquest gènere.

El president de la Llar de Persones Grans, Josep Conesa, assegura que, des de la seva entitat, estan encantats de formar part d’un esdeveniment tan important pel poble com és el Tiana Negra.

 

Conesa, a més, anima altres entitats de la vila a què, en un futur proper, decideixin participar d’aquest festival. Segons ell, qualsevol agrupació del poble pot trobar una vinculació amb el Tiana Negra.

 

Els organitzadors del festival, per la seva banda, estan totalment oberts a noves adhesions. De fet, el soci fundador de Meteora, Jordi Fernando, assegura que, cada any, una de les seves prioritats és que el poble participi del festival.

 

De moment, l’organització està aconseguint el seu objectiu i, si l’any passat van comptar amb la col·laboració de la Societat Coral Joventut Tianenca i de l’Agrupació Artística del Casal, enguany és el torn de la gent gran.