Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El nou Camí de l’Alegria contenta tot el Consistori

Representants de tots els partits que integren el Consistori – PSC, ERC, Convergència Demòcrates, PP, Junts per Tiana i CUP- han assistit a la visita que s’ha fet al Camí de l’Alegria. El motiu: donar per obert el Camí un cop finalitzades les obres de pavimentació. A banda dels partits polítics, també hi ha anat un representant de Massachs, l’empresa que ha dut a terme la remodelació.

IMG_4356

Les obres, que han durat uns quinze dies, ja estan enllestides. És per això que, a nivell intern, l’Ajuntament ha organitzat una trobada que ha tingut lloc a les 17h de la tarda. La trobada, que ha tingut un aire informal, ha servit per valorar el resultat final de la pavimentació del Camí de l’Alegria. Núria García, regidora d’Urbanisme, ha explicat a La Local quin era l’objectiu de l’acte.

 

Núria Garcia comentava, també, que el camí de l’Alegria s’ha remodelat tenint en compte 3 grans prioritats. La fonamental, però, ha estat mantenir l’estètica rural de l’entorn.

 

IMG_4365

La Local ha parlat, també, amb en Xavier Jofre, representant de Massachs. Després de la feina feta, ha rebut la felicitació de l’Ajuntament que valora molt positivament el resultat final:

 

IMG_4360

Ha fet, també, una breu explicació de com ha estat l’execució de les obres i quins materials s’hi han utilitzat:

 

La remodelació, que ha estat polèmica des que es va anunciar, ha estat molt ben rebuda per l’oposició. García n’ha fet aquesta valoració:

 

IMG_4358

Tot i aquest període d’obres, el Camí de l’Alegria encara no està del tot pavimentat. I és que, seguint l’objectiu de “no trencar amb l’estètica” però “tenir un sòl de més qualitat”, Núria García ha dit que “el següent pas serà pavimentar els laterals del Camí”.

IMG_4361

No hi ha, però, una data en concret de finalització d’aquest possible segon període d’obres ja que, abans, “cal arribar a acords amb els veïns de la zona”.

Així doncs, l’únic que queda és saber quina opinió mereix la pavimentació del Camí de l’Alegria per part dels tianencs. Ells són, al cap i a la fi, els usuaris d’aquest tram del poble. Una zona molt estimada que, sobretot els caps de setmana, és l’escenari perfecte per fer una excursió en bicicleta, un tomb a peu o un entrenament de “running”.