Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t a celebrar Santa Cecília a Tiana

1-filled-xl

“Mujeres en pie de guerra” a la Biblioteca Can Baratau

En un moment on el paper de la dona agafa cada cop més protagonisme per igualar-se, d’un cop, al de l’home, és l’ocasió perfecta per veure el documental “Mujeres en pie de guerra”. Sis dones antifranquistes que exposen els seus records de la lluita d’aquella època. Sis heroïnes que faran un viatge pel seu passat més íntim i reivindicatiu. T’hi apuntes? Serà el divendres a les 19h a la Biblioteca Can Baratau.

mujeres-en-pie-de-guerra

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/ Lola Anglada, 10

Dia: divendres

Hora: 19h

 

2-filled-xl

Piano a 4 mans a Tiana

El novembre dóna la benvinguda a la patrona de la Música, Santa Cecília. És per això que el poble es prepara per omplir de bonics acords les seves sales. L’Espai de Formació Musical Mozartiana proposa un concert de piano a 4 mans. A partir de les 20h viurem un recital protagonitzat per danses de diferents països, estils, cultures i èpoques. S’hi interpretaran grans clàssics de la història de la música clàssica com ara Txaikovski o Bizet. El concert titulat “Danses del món”  es farà al mateix espai de formació.

El preu de l’entrada és de 10€.

piano-concert

Lloc: Mozartiana, Avda. Isaac Albèniz, 16 

Dia: divendres

Hora: 20h

 

3-filled-xl

Més concerts al poble

En un entorn natural, els professors de l’Escola Municipal de Música i Dansa ens mostraran les seves dots musicals. Faran un concert en honor a Santa Cecília al pati de l’Escola Municipal. Així doncs, el dissabte a partir de les 12h del migdia, us convidem a gaudir de bona música de la mà dels millors mestres.

L’entrada té un preu de 3€.

 

Lloc: Escola Municipal de Música i Dansa, c/ Carrer Ciutadella, 1 

Dia: dissabte

Hora: 12h

 

4-filled-xl

La Lluna de ben a prop

Mai has vist la Lluna tan bé. Aquest cap de setmana tens la oportunitat de viatjar-hi amb els més petits de casa gràcies al Grup d’Astronomia de Tiana. Et proposen pujar a l’Observatori amb els més menuts per descobrir què s’amaga rere el satèl·lit que ens il·lumina en la foscor de la nit. Així que tots aquells menors de 14 anys que tingueu interès per l’astronomia, reuniu-vos el dissabte a les 19h a l’Observatori. Aprendreu i gaudireu de la natura i l’Univers amb els millors astrònoms del poble.

Lluna-plena-Conreria-Lina-Aguasca_ARAIMA20140809_0138_5

Lloc: Observatori Astronòmic, zona poliesportiva

Dia: dissabte

Hora: 19h

 

5-filled-xl

El porc ferotge arriba a Tiana

T’agraden els titelles? No saps què fer un diumenge a la tarda? Et donem la resposta: Bambolines. La tarda d’espectacle teatral familiar torna a Tiana aquest diumenge. Hi arribarà un porc atemorit per un temible llop que vol acabar amb ell i tots els seus amics porquets. Serà valent i fort per derrotar-lo? Si vols ajudar-lo a acabar amb l’enemic, vine a la Sala Albèniz i treu-te les pors de sobre! Serà a les 18h i l’entrada costa 5€, sigues puntual i no t’ho deixis perdre!

 

Lloc: Sala Albèniz del Casal, Avda. Isaac Albèniz, 8-10

Dia: diumenge

Hora: 18h