Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Parc de l’Antic Camp de futbol serà l’escenari de les cites culturals del juliol

Nits de música, festival d’estiu de cobles i compositors i cinema a la fresca. El mes de juliol arriba amb l’agenda marcada per les cites culturals que s’han convertit en part essencial de l’estiu a Tiana. Enguany, l’escenari principal de totes tres propostes serà el Parc de l’Antic Camp de futbol.

Nits de música

Dels Jardins Lola Anglada al Parc de l’Antic Camp de futbol. Les Nits de música canvien d’escenari però no d’essència. Els dijous de juliol, a les deu de la nit, es podrà gaudir dels concerts programats per aquesta nova edició.

El primer tindrà lloc el 8 de juliol i comptarà amb l’actuació de tres joves talents tianencs, la Martina Ribas, la Lucia Medina i la Susi Abanades. Cada una d’elles interpretarà temes propis, covers i versions acompanyades d’una guitarrista en directe.

El dia 15 de juliol serà el torn de Mel Semé, un vell conegut de les Nits de música que farà un recorregut per les músiques de diferents èpoques, cultures i llengües, passant per la Cuba natal, Brasil, Jamaica, Haití, Estats Units, Regne Unit, Espanya i Catalunya.

Per últim, DDM Trio tancarà el cicle el 22 de juliol. Roger Giménez al piano, Pablo Yupton al baix/guitarra, Joan Terol a la bateria i Noè Escolà al saxo tenor presentaran el seu segon treball ARACHNOLOGY (TempsRecord, 2020).

Per assistir a qualsevol dels tres concerts, cal reservar entrada a través de la plataforma Entràpolis.

Festival d’estiu de cobles i compositors

Si els dijous de juliol són sinònim de Nits de música, els dimecres ho són del Festival d’estiu de cobles i compositors, organitzat per l’Agrupació Amics de la Sardana de Tiana.

La primera actuació tindrà lloc el 14 de juliol, amb la música de la Cobla Marinada com a protagonista. El 21 de juliol serà el torn de la Cobla Principal del Llobregat i, el 28, de la Cobla La Principal de la Bisbal. Totes tres començaran a dos quarts de deu de la nit.

Cinema a la fresca

Els divendres 9 i 30 de juliol, a les deu de la nit, el Parc de l’Antic Camp de futbol acollirà el Cinema a la fresca amb la projecció de dues pel·lícules d’animació destinades a un públic familiar: Espies disfressats el dia 9 i Frozen II el dia 30.

Per assistir a qualsevol de les dues sessions, cal reservar entrada a través de la plataforma Entràpolis.