Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els Espais Joves de Tiana i Montgat aposten un any més per l’Estiu Jove

Un any més, els Espais Joves de Tiana i de Montgat tornen a apostar per l’Estiu jove, una programació d’activitats formatives, lúdiques i de lleure per al mes de juliol dirigides a joves a partir de 12 anys.

L’oferta d’activitats, programades en horari de matí i tarda, és molt variada i es complementen amb sortides al Boting de Badalona (5 de juliol); al Climb, també a Badalona (19 de juliol) i a Port Aventura (12 de juliol). Totes les activitats són gratuïtes, excepte la sortida a Port Aventura i el Tastet de Mar que es farà els caps de setmana a l’Escola de Mar de Montgat.

Les activitats que tindran lloc a l’Espai Jove de Tiana seran les classes de reforç dels dilluns a dos quarts d’onze del matí a dotze del migdia. Els dimarts i els dijous de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre tindrà lloc el taller de rap conduït per McBoiKod, que durant sis sessions ensenyarà a crear i gravar una cançó de rap i un videoclip.

Els dos primers dimecres de juliol, de cinc a set de la tarda, es farà un taller virtual per aconseguir el certificat d’higiene alimentària. El dijous 15 s’oferirà una única sessió de primers auxilis + DEA per conèixer com actuar en les situacions d’emergència més freqüents.

A més, l’última setmana de juliol acollirà dos tallers diferents: un de zumba i flamenc el dimarts 27 i un de teatre el dijous 29, ambdós de sis de la tarda a vuit del vespre.

Per últim, també s’inclou dins de la programació de l’Estiu Jove el campionat de cal·listènia que tindrà lloc el dissabte 10 de juliol.