Km. 0 | Menjar i beure

El pas de Melmelària pel Gastronòmic Fòrum Barcelona

La Cristina Martorell ha estat des del dilluns 7 fins al dimecres 9 de novembre a l’estand de l’Ajuntament de Barcelona. / @melmelaria / / martalopez

El saló de restauració i foodservice organitzat per Fira de Barcelona ha volgut donar protagonisme en aquesta edició als aliments d’origen vegetal, el respecte pel medi ambient i l’aposta pels productes de qualitat i proximitat. Per a la Cristina han sigut tres dies molt intensos que ha aprofitat al màxim.

Marta  López | 10/11/2022 a les 10:44 0
 

Tiana ha estat present en el Gastronòmic Fòrum Barcelona, celebrat aquesta mateixa setmana, gràcies a Melmelària. La Cristina Martorell ha estat des del dilluns 7 fins al dimecres 9 de novembre a l’estand de l’Ajuntament de Barcelona:

 

El saló de restauració i foodservice organitzat per Fira de Barcelona ha volgut donar protagonisme en aquesta edició als aliments d’origen vegetal, el respecte pel medi ambient i l’aposta pels productes de qualitat i proximitat. Això últim, unit a l’espai que l’Ajuntament de Barcelona volia oferir a iniciatives de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, han donat l’oportunitat a Melmelària de compartir espai amb els 300 expositors que han participat enguany:

 

Per a la Cristina han sigut tres dies molt intensos que ha aprofitat al màxim i que li han permès donar-se a conèixer i, a la vegada, conèixer altres projectes interessants amb els quals poder col·laborar:

 

Martorell acaba agraint a l’Ajuntament de Tiana que hagi pogut gaudir d’aquesta oportunitat:

 

L´alcalde de Tiana va visitar dilluns l´stand de Melmelària

Segons dades de l’organització, més de 16.000 professionals, restauradors, compradors i distribuïdors han visitat el Gastronòmic Fòrum Barcelona.

Marta López
Marta  López