Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Pau Benito, jove dissenyador tianenc: “El meu estil beu d’haver passat pel còmic i la il·lustració”

L’Ajuntament de Tiana va presentar el passat dilluns 7 de novembre el cartell de la setmana internacional dels Drets de la Infància i l’Adolescència, elaborat pel jove il·lustrador tianenc Pau Benito. En la nota de premsa elaborada pel consistori explicaven que havien escollit a en Pau per potenciar i fer valdre les noves generacions d’artistes locals. A La Local hem parlat amb ell per conèixer com ha viscut aquesta primera experiència.

 

En Pau s’ha format al Pau Gargallo de Badalona, on s’ha especialitzat en Còmic, Il·lustració i Disseny Gràfic:

 

Ara, amb 24 anys, ha tingut l’oportunitat d’elaborar aquest cartell gràcies a la tutela del dissenyador tianenc Jordi Santamaria:

 

Benito explica que es van conèixer a l’Art Garden Market que Santamaria organitzava:

 

En Pau diu que està molt satisfet amb el resultat final:

 

A l’hora d’elaborar el cartell, diu que ha volgut donar el seu toc personal a través de què l’inspirava la temàtica de la infància i l’adolescència:

 

L’estil d’en Pau, tal com ell mateix ens explica, està molt influenciat per la formació que ha tingut en còmic i il·lustració:

 

La Setmana internacional dels Drets de la Infància i l’Adolescència comença a Tiana aquest mateix cap de setmana. A partir del dissabte 12 de novembre, l’Escola de Nassos de Pallassos Sense Fronteres visitaran les escoles Lola Anglada i Tiziana i a l’Agrupament Escolta Roger de Flor on l’ONG per explicar la tasca humanitària que fan als països en conflicte.

El dimarts 15 de novembre s’estrenarà l’Espai Famílies a l’Escorxador, un espai de reflexió, debat i retrobament que començarà amb la xerrada “Canvis a l’adolescència” a càrrec de Marta Tordera de l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la parella. Les inscripcions estan obertes i es poden fer a través de pij.tiana@tiana.cat.

Els actes centrals, però, tindran lloc el dissabte 19 de novembre, que començaran al matí amb una cercavila liderada per Mabsutins i Bandabòlit fins a la plaça de la Vila, on el Consell d’Infants i Adolescents llegirà el manifest i, seguidament, tindrà lloc l’espectacle de circ “Set Up” de Los Barlou.

A la tarda, el Garden Tiana obrirà les portes per acollir la sessió de curts de terror i cinema fantàstic a càrrec de Cryptshow. Els joves a partir de 12 anys podran veure 8 curts nacionals i internacionals.