Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El pati de l’escola bressol, obert per a totes les famílies

Des d’aquest dilluns, i un cop cada mes, el pati de l’escola bressol municipal el podran fer servir totes les famílies que vulguin. Les tardes del 16 d’abril, 16 de maig i 15 de juny les instal.lacions de Can Gaietà obriran portes per totes les famílies que vulguin portar la canalla a jugar-hi.

És el tercer any consecutiu que aquest es posa a l’abast de tothom. L’horari el gestionen els pares i mares. Va de les 17h fins les 19h, tot i que sovint allarguen més estona si estan a gust, explica la directora de l’escola bressol, Teresa París:

 

Cafès-col.loqui amb les famílies

També per tercer any consecutiu, la direcció de l’escola bressol segueix organitzant un seguit de xerrades gratuïtes amb les famílies. L’objectiu és debatre i aportar informació sobre temes que inquieten o desperten la curiositat dels pares i mares. Són espais obert a tothom que hi vulgui assistir, remarca la Teresa:

 

Els temes sorgeixen espotàniament. Un dels temes estrella són els límits a l’hora d’educar, explica la directora del centre:

 

Aquests cafès-col.loqui es començaran a fer aquest abril, un cop al mes a l’espai de L’Escorxador. Serà els divendres per la tarda, de 15.15h a 16.30h, per tal que els nens i nenes puguin seguir a l’escola mentre les famílies participen a la xerrada.