Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Duo Dance Montgat aconsegueix 8 podis al Campionat de Catalunya de Fit Kid

El Duo Dance de Montgat ha aconseguit 8 podis al Campionat de Catalunya de Fit Kid que s’ha celebrat aquest cap de setmana al Pavelló Olímpic de la Vall d’Hebron. En total, han participat 103 competidors de Tiana i Montgat i han ballat 11 coreografies dividides en duos, grups i equips. D’aquestes 11 coreografies, 8 han pujat al podi, emportant-se 5 subcampionats i 3 tercers premis.

Després d’un cap de setmana excitant i ple de nervis, l’Alba Garcia, directora de Duo Dance, està molt contenta amb els resultats obtinguts. Ella explica que aquest és el primer any que es fa un Campionat de Catalunya de duos, grups i equips d’aquest estil de ball, el Fit Kid. Per aquest motiu, tothom ha aconseguit plaça pel Campionat d’Espanya que es celebrarà a Canals, València, el cap de setmana del 28 i 29 d’abril:

 

El Fit Kid és una modalitat de ball que combina la dansa i l’acrobàcia. L’Alba explica els seus orígens:

 

Amb aquest evolució, el Fit Kid s’ha anat ampliant amb noves especialitats:

 

Gràcies a la varietat de balls que engloba el Fit Kid, l’Alba busca que els seus alumnes siguin polivalents i es puguin defensar en cada un d’ells:

 

Els alumnes del Duo Dance van des dels 6 anys fins als gairebé 60. Per aquest motiu, l’Alba ha volgut fer èmfasi en el grup dels “Premium”, a partir dels 30 anys:

 

L’Alba va muntar l’escola Duo Dance l’any 2004 a l’Avinguda Les Pedreres de Montgat. Abans, havia estat al Casal de Tiana.