Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Xoc frontal entre dos cotxes, prop de la Zona Poliesportiva

Aquest dimarts al matí, entre dos i tres quarts d’onze, s’ha produït un xoc frontal entre dos cotxes a la carretera BV-5008 (la de La Conreria), a l’alçada de la finca de Can Torradà, a prop de la Zona Poliesportiva. L’accident s’ha produït a causa de la confusió d’un dels conductors, que era anglès, i circulava pel carril de l’esquerra en comptes del de la dreta. Els dos conductors han requerit assistència mèdica, però no hi ha hagut ferides greus. Ho explica el cap de la Policia Local, Tomàs Cabrejas:

 

La carretera BV-5008, que porta fins a la Zona Poliesportiva, l’institut de Tiana, la piscina i la deixalleria, ha quedat tallada durant més de mitja hora.

Des de la recepció de Duet Sports han explicat a La Local que, com a mínim, 3 autobusos de la línia B-29 no han pogut arribar fins al final del seu recorregut, Zona Poliesportiva. Han explicat també que al llarg del matí els abonats de Duet han anat comentant l’accident. A alguns els ha costat arribar fins el poliesportiu, fins i tot algun no ha pogut arribar. Abans de les 13h la circulació cap a aquesta zona ha estat restablerta i se circula amb total normalitat.