Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Associació Catalana pels Drets Civils es presentarà aquest dijous a Tiana

Òmnium Tiana ha organitzat per aquest dijous 19 d’abril a les 8 del vespre la presentació de l’Associació Catalana pels Drets Civils. Tindrà lloc a la Sala Albéniz. L’Albert Freixas, membre d’Òmnium Tiana, explica que aquesta associació és una entitat impulsada pels familiars dels presos i exiliats polítics catalans:

 

Per aquest motiu, l’acte comptarà amb la presència de familiars de presos i exiliats polítics catalans, explica el president d’Òmnium Tiana, Lluís Neira:

 

Amb aquest acte, Òmnium dóna suport a aquests familiars. En Lluís Neira explica que des d’Òmnium Tiana han volgut organitzar aquest acte perquè volen que es conegui l’entitat, que la gent pugui fer l’aportació econòmica que calgui i, sobretot, que sàpiguen on van a parar els diners mitjançant l’explicació de què és el que fan com a associació. Neira aprofita per denunciar la situació actual de Catalunya:

 

Degut al caràcter cultural que té Òmnium, l’Albert Freixas explica que també hi hauran actuacions musicals:

 

Des d’Òmnium Tiana volen recordar que aquest diumenge 22 d’abril estaran presents a la fira de Sant Jordi que es celebrarà a Tiana. Faran el tercer taller de cartes a presos i exiliats polítics, vendran merchandising i tindran una sorpresa molt dolça: un postre de color groc.