Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El PDCat pregunta al ple sobre futures promocions de pisos de protecció oficial

El grup municipal del PDCat-DC  hademanat al ple d’aquest dimarts, a l’equip de govern, diverses qüestions sobre l’àmbit de l’habitatge de protecció oficial, tant de lloguer com de propietat.

En concret, ha volgut saber quines accions s’estan duent a terme per impulsar la promoció d’habitatges de lloguer social als Vessant 2, tal com l’Ajuntament, a través del PAM, va afirmar que volia fer. El grup municipal ho ha preguntat tenint en compte que s’han fet diverses promocions a Tiana d’aquest tipus de vivenda, com les de la Riera d’En Font, Can Gaietà i Creu de Terme. Joan Graupera és regidor de PDCat:

 

D’altra banda, el PDCat ha demanat també a l’equip de govern si hi ha prevista alguna nova promoció d’habitatges de protecció oficial de propietat a Tiana al mandat actual, 2015-2019.

La regidora d’Urbanisme , Núria Garcia, ha explicat que n’hi ha força, al poble, d’habitatges de lloguer social però ha afegit que, malgrat això, segueixen intentant fer-ne més a Tiana:

 

Garcia ha explicat que per fer més habitatge caldria tenir més planejament de sòl del que tenen ara mateix, una tasca en què Urbanisme ha posat fil a l’agulla tenint en compte el repunt del mercat imobiliari.