Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El pla d’entrenament pel Canicross 9 Pins

El pròxim 10 de febrer torna el Canicross 9 Pins per cinquè any consecutiu. Per anar fent boca i per tal que els participants entrenin per poder afrontar la cursa, des de l’Ajuntament de Tiana i l’empresa CANIX s’ha creat el repte Canix 9 Pins Tiana. Ho explica en Ferran Almeida, promotor i principal responsable del Canicross 9 Pins:

 

L’objectiu del repte, que acabarà el dia 7 de febrer, és seguir un pla d’entrenament proposat per l’especialista en canicross Xavier Masramon:

 

Qualsevol que s’apunti al repte Canix 9 Pins Tiana ja té assegurat un 15% de descompte en productes de l’empresa que li dóna el nom:

 

A més a més, entre tots els participants que superin els 800 punts es sortejarà una Garmin Vivovift 3; un arnés, dues línies i un cinturó de canicross i dues samarretes Esportianitza’t. El nom dels guanyadors es dirà el mateix dia 7 de febrer i s’entregaran els premis el dia 10, durant la Canicross 9 Pins.

El pla d’entrenament també inclou una xerrada i taller pràctic d’iniciació al Canicross, que es farà el proper diumenge 27 de gener a les 10 del matí a l’Escorxador:

 

El taller el dirigirà Xavier Masramon, que també portarà material de canicross per qui no en tingui i en vulgui aconseguir:

 

Per participar en el taller cal reservar plaça a esports.tiana@tiana.cat abans del divendres 25 de gener.