Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El ple aprova congelar algunes tarifes de la piscina coberta municipal

Al ple d’aquest dimarts l’equip de govern ha aprovat, també, la congelació d’alguns dels preus de la piscina municipal coberta, que gestiona Duet Sports. En concret, es mantindran els preus del 2014 pels abonaments i els cursets per a escoles, siguin extraescolars o en horari lectiu i pels cursets de natació per a adults.

Núria Blasco, regidora d’Esports, ha explicat que l’Ajuntament ha acceptat, a la negociació feta amb Duet sobre aquest tema, “un petit augment de la matrícula, que costarà 30 euros, i de serveis com ara tractaments de fitness o classes de pàdel”:

 

La regidora d’Esports ha remarcat que les persones empadronades a Tiana seguiran tenint un descompte del 10% respecte als preus que es publiquin pel 2016. I és que, ha explicat, l’Ajuntament de Tiana seguirà fent l’aportació econòmica que fa que això sigui possible.

Així, per exemple, la quota mensual d’adult seguirà costant 62,27 euros, la de gent gran 29,99 i la infantil 30, 87, sense el descompte pels empadronats al poble.

La portaveu de Convergència, OlgaRué, ha demanat que l’ajuntament estigui a sobre de la qualitat de serveis.

Junts per Tiana ha dit que les tarifes del Duet no els semblen correctes, ni tan sols congelades. Tampoc están d’acord, han explicat, amb el model de gestió. Isaac Salvatierra, portaveu del grup:

Junts per Tiana creu que no té sentit el model escollit per l’ajuntament ni el model de captació de socis, ni el preu de la matrícula. Finalment, Junts ha criticat que el contracte s’hagi adjudicat a un exregidor socialista, Enric Truñó. Isaac Salvatierra, portaveu del grup, ha dit que és molta casualitat que la majoria dels centres Duet hagin estat adjudicats a ajuntaments governats pel PSC.

El canon de 3.000 euros l’any que Duet paga, ha dit Salvatierra, és excessivament baix si es compara, per exemple, amb la mateixa quantitat, però mensual, que es paga per la concessió del bar del Casal. Salvatierra ha demanat encara dues coses més:

 

Per tot plegat, a la congelació d’alguns dels preus de la piscina municipal Junts hi ha votat en contra. La CUP ha votat a favor però qüestionant el contracte a 30 anys. Àlex Rosa, portaveu del grup municipal:

 

Ricard Fabra, d’Esquerra Republicana, ha recordat que es porta molt de temps negociant amb Duet per millorar les condicions del contracte:

 

L’alcaldessa, Ester Pujol, ha explicat que, ara per ara, el rescat del contracte amb Duet seria il.legal i, per aquesta raó, impossible de fer. Ha criticat la intervenció de Salvatierra:

 

La resta de grups (Esquerra, PSC, PP i Convergència) també han votat a favor d’aquesta congelació de determinats preus de la piscina municipal coberta.