Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El ple aprova per unanimitat el Reglament del Consell Municipal d’Igualtat

El ple municipal del mes de gener ha aprovat per unanimitat el Reglament del Consell Municipal d’Igualtat i contra la violència masclista. Durant el mes de febrer de l’any passat es va exposar la necessitat de tenir una normativa específica que regulés el funcionament d’aquest òrgan consultiu. Des de llavors s’ha estat treballant l’escrit durant tot el 2020 en diverses reunions del Consell.

Així doncs, entre les finalitats i objectius d’aquest Consell es troben, entre moltes altres, la promoció dels espais públics segurs i lliures de violències masclistes, la implicació de totes les regidories en el desenvolupament de polítiques amb perspectiva de gènere i impulsar l’elaboració i implementació del Pla Local d’Igualtat i contra les violències masclistes a Tiana. La regidora d’Igualtat, Gemma Rosés, va explicar que ja estaven per la fase 1 d’aquest pla:

 

El Reglament estarà exposat al públic per un termini de trenta dies hàbils a l’objecte del seu examen i presentació de possibles reclamacions.