Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El PP pregunta a què responen les obres de nova senyalització a La Virreina

El grup municipal del Partit Popular ha fet al ple d’aquet dimarts quatre preguntes al ple adreçades a la regidora d’Urbanisme, Núria Garcia.

Primer de tot, el portaveu del PP municipal, Diego Parra, ha volgut saber a què responen les obres de nova senyalització que s’han realitzat a La Virreina i si aquestes han estat consensuades amb els veïns i veïnes de la zona. Parra ha dit que aquests canvis han comportat la supressió de places d’aparcament en el carrer central de La Virreina:

 

El PP també ha preguntat sobre el canvi de sabor de l’aigua que surt de les aixetes de les llars de Tiana darrerament, i si Sorea ha informat de quan es solucionarà el problema o si serà indefinit. La regidora d’Urbanisme, Núria Garcia, ha explicat el perquè:

 

El PP també ha demanat al ple que es faciliti un llistat dels terrenys que actualment hi ha al municipi destinats a equipaments i que encara no estan urbanitzats.

A més,  han volgut informar-se sobre les millores que s’han fet el darrer any als equipaments escolars del municipi, i quines estan previstes per aquest any 2018. La regidora Núria Garcia ha explicat les millores fetes els darrers anys. També els projectes previstos per aquest 2018:

 

Núria Garcia també ha dit que l’institut els ha ofert diverses propostes de millores per fer a l’edifici.