Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La CUP pregunta al ple sobre el cobrament d’hores extra

El grup municipal de la CUP ha fet una pregunta al ple d’aquest dimarts sobre el cobrament d’hores extres dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Tiana. Primer, han demanat si l’Ajuntament paga les hores extra. En segon lloc, si s’han pagat alguna vegada, encara que sigui de forma excepcional i, en cas afirmatiu, en quin cas i quina quantitat.

Per últim, també han demanat quants diners s’han destinat a pagar els desplaçaments i les dietes dels treballadors i treballadores. A més a més, demanen una còpia de les factures i els motius d’aquests àpats i desplaçaments. La resposta l’ha donat la regidora Núria Blasco:

 

Àlex Rosa, portaveu d’aquest grup municipal, ha explicat que aquesta pregunta sorgeix de les inquietuds que li han arribat per part de treballadors i treballadores de l’Ajuntament, que han denunciat desigualtats en aquest aspecte:

 

Llei de Transparència

La CUP ha presentat una segona pregunta, relacionada amb l’aplicació de la Llei de Transparència per part de l’Ajuntament de Tiana. Rosa ha preguntat si el treballador que s’encarregava d’aplicar la llei de Transparència serà substituit. La regidora Núria Blasco ha explicat que no. La tasca, ara, està encarregada a secretaria i Intervenció ha dit Núria Blasco.