Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El PSC fa plegar el Secretari d’Organització del Maresme

La federació comarcal del PSC del Maresme ha decidit prescindir del fins ara Secretari d’Organització, Carlos Fernández, en el càrrec des de febrer del 2012. Segons algunes fonts consultades per l’Agència Catalana de Notícies, Fernández hauria comés “irregularitats” en la seva gestió, com el fet d’acumular algunes “despeses no justificades”, motiu que hauria desencadenat la sortida. En un comunicat emès aquest dilluns, Fernández explica que no comparteix els motius, tot i assumir alguns “errors” i demana disculpes a aquells que no hagin vist complertes les expectatives que tenien dipositades en la seva persona. En aquest mateix comunicat, Fernández ha anunciat que també deixarà l’acta com a regidor a l’Ajuntament de Mataró.

La tensió en el sí de la federació comarcal del PSC al Maresme per la voluntat de la direcció de reestructurar els principals òrgans directius i de gestió ha estat la tònica habitual en les darreres setmanes, segons han explicat fonts socialistes. La proximitat de les eleccions municipals del pròxim any obliga a una sèrie de canvis interns que no han agradat a tothom.

La primera víctima d’aquesta reestructuració és el Secretari d’Organització de la federació, Carlos Fernández, que havia perdut la confiança de la direcció per impulsar un nou comitè electoral per preparar els comicis del 2015. A més, fonts del PSC afirmen que els dubtes planaven sobre la figura de Fernández pel que alguns han titllat de “gestió barroera”.

 

Una factura de 820 euros

Les presumptes irregularitats del ja exsecretari d’Organització del PSC Maresme, Carlos Fernández, es limitarien a una factura de 820 euros que una empresa del propi Fernández hauria facturat al partit per tasques de comunicació. La federació va voler contractar una persona per donar suport a les agrupacions locals més petites de la comarca, però davant la lentitud per formalitzar el contracte i per agilitzar el pagament de la primera mensualitat, Fernández va oferir a la treballadora facturar la feina a través d’una empresa seva. Fonts pròximes a l’exsecretari d’Organització afirmen que es tracta d’una “errada administrativa lleu” que ha suposat un “linxament” excessiu per aconseguir la seva sortida.