Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tot i l’augment dels habitatges de lloguer, a Tiana hi predomina la venda

A Tiana predomina la venda d’habitatges que no pas el lloguer com a la resta de Catalunya. Actualment, el lloguer genera més interès als usuaris que la compra de pisos segons habitaclia.com, que aplega un milió i mig d’usuaris únics.

L’assessor de l’agència immobiliària Finques Tiana ens explica per què es sol·liciten més lloguers que vendes a Catalunya.

 

A Tiana ha augmentat el nombre de lloguers d’habitatges però, tot així, hi predomina la venda. Actualment, les comarques més sol·licitades, pel que fa el lloguer, són les més poblades: el Maresme, el Barcelonès i el Vallès Occidental.

Pel que fa la venda, els pisos més sol·licitats són els que estan situats a les ciutats amb més població de Catalunya. Però amb la crisi, les vendes d’habitatge han disminuït. El soci de Llars Tiana, Josep Ramon Santamaria, ens comenta per quins motius ha baixat la venda a causa de la crisi.

 

La mitjana de preus dels habitatges per metre quadrat a Tiana és de 2.622,05€. Aquesta supera la del Maresme que és de 1866,26€. L’assessor de Finques Tiana ens diu el per què.

 

El preu per metre quadrat a Tiana és més car i per tant no tothom es pot permetre venir a viure al municipi. El soci de Llars Tiana, Josep Ramon Santamaria, ens explica quines són les persones que generalment busquen habitatges a Tiana.

 

En general, els preus dels habitatges varien segons la proximitat amb la capital catalana. Com més a prop està de Barcelona més car és el preu.