Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’espai lúdic i de salut del carrer Sant Francesc ja no hi és

L’espai lúdic i de salut que, fins ara, hem trobat al carrer Sant Francesc ja no hi és. Aquesta era una zona pensada, principalment, per a la gent gran. Consistia en un petit circuit d’exercicis suaus per afavorir les seves condicions físiques. La seva desaparició és una altra conseqüència de les obres d’obertura del Passeig de la Vilesa. Per sobre d’aquest terreny hi passarà la carretera que connectarà l’Avinguda Isaac Albéniz amb el Passeig.

Després de l’enderroc de Can Guardiola, les obres d’aquest projecte continuen desenvolupant-se segons el pla previst, tal i com informen des de l’Ajuntament. En aquest moment es troben en la fase de topografia i de dotació dels sistemes de seguretat.

passeig vilesa doble revolt (26) passeig vilesa doble revolt (1) passeig vilesa doble revolt (2)

El que es vol aconseguir unint aquestes dues vies és que els vehicles deixin de fer servir el doble revolt. Això, segons el govern municipal i els grups de l’oposició, millorarà la seguretat tant per a conductors com per a vianants. Per aconseguir-ho, però, ha anat a terra la finca de Can Guardiola i, també, hi aniran la part de dos patis del carrer de la Pau, un d’ells el de la casa de Can Regàs.