Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Ajuntament dóna suport a la recollida de firmes per la independència

El PSC de Tiana ha donat suport a la campanya “signa un vot per la independència” al costat de CiU, Gent i ERC. Els socialistes tianencs s’han tornat a posicionar a favor del dret a decidir, desmarcant-se així de la posició marcada pel Consell Nacional dels socialistes de Catalunya. Ja al ple del mes de gener, tres dels quatre regidors del PSC es van manifestar a favor de la consulta sobiranista del 9 de novembre i de demanar al Congrés que transferís les competències per celebrar-la. Aquest cop, però, han estat tots els regidors del PSC que hi han votat a favor.

El PSC de Tiana
Alguns dels membres del PSC de Tiana

L’únic regidor que hi ha votat en contra ha estat el del PP, Manuel Gonzalo.

La campanya “Signa un vot per la independència” ja ha recollit vots en altres ocasions a Tiana i compta amb les signatures de gairebé 1.700 tianencs. En l’última jornada que es va fer al municipi, que es va dur a terme al mes de gener, s’hi van sumar 420 persones.

La nova jornada per demanar que en cas que no es pugui fer el referèndum es declari unilateralment la independència de Catalunya es durà a terme els dies 22 i 23 de març. Uns 700 municipis més celebraran aquesta campanya el mateix cap de setmana.