Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El PSC sortirà de l’equip de govern després d’un període transitori “de dos mesos com a màxim”

Els regidors del PSC, Albert Sales i Antonio Sánchez, sortiran de l’equip de govern. La Comissió Gestora ha publicat aquest divendres 17 de setembre un comunicat informant de la decisió pressa pel 99% dels assistents de l’assemblea extraordinària que l’agrupació local va celebrar dijous.

El portaveu del grup socialista, Albert Sales, ja va anunciar el passat dimecres que sotmetria a l’assemblea la seva continuïtat a l’equip encapçalat per Marta Martorell.

Ara, l’agrupació li ha marcat un període transitori “de dos mesos com a màxim” per materialitzar aquesta sortida de manera ordenada i responsable. El motiu és que volen “facilitar la reorganització del cartipàs i el tancament de temes pendents”.

A l’escrit, expliquen que, després d’analitzar “els darrers esdeveniments al municipi”, volen passar a l’oposició per continuar “treballant fidelment pel poble” i diferenciar “el model de gestió i de poble”.

Aquesta és la segona sortida que es produeix a l’equip de govern en menys d’un any. Junts per Catalunya Tiana va marxar durant el mes de març pel cessament de Mateu Hernández.

El PSC també ha anunciat que, durant el mes d’octubre, es convocarà una assemblea per escollir una nova comissió executiva de l’agrupació.