El Rayo Vallecano goleja els Benjamins del Tiana al partit del FIT d’aquest divendres

Aquest divendres al FIT es jugava el partit més esperat pels jugadors del CCE Tiana en al categoria Benjamí. S’han vist les cares amb el Rayo Vallecano, l’escola del barri madrileny que s’ha inscrit en aquest torneig. El partit ha començat amb un gol que hauria d’haver estat anul·lat per mans dels madrilenys, per una ma prèvia. Però que tot i això ha pujat al marcador. El Tiana ha posat en molts problemes als de Vallecas, que no han pogut aconseguir més diferència. Abans del descans, però, els madrilenys han marcat el segon i han deixat el partit molt complicat pels interessos del CCE Tiana.

Ja a la segona part, de 15 minuts més, el partit no ha canviat, al contrari, els canvis han activat més a un Rayo que no ha parat d’atacar la porteria. Poca feina ha tingut el porter de Vallecas per xuts del Tiana i els que hi ha hagut els ha atrapat molt bé. Els gols no han parat d’arribar i alguns de bella factura. Al final marcador de 6 a 0 que demostra la superioritat de l’escola d’un equip de preferent, davant un Tiana que hi ha posat moltes ganes.

L’entrenador del Tiana, però es mostrava molt satisfet amb l’actitud dels seus jugadors, encara que creu que han rebut masses gols, Andreu Argudo

L’equip ha mostrat la seva fortalesa, però també les seves carències. El toc del Rayo era molt superior al del CCE, però l’entrenador creu que aquesta experiència els servirà per quan juguin contra un rival del mateix nivell que ells.

El torneig encara s’allargarà fins aquest dissabte, dia en que oficialment es tancarà i ja se sabran els guanyadors.