Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’únic quiosc de Tiana se salva del tancament

Fa un mes i mig semblava que els tianencs i tianenques anaven a quedar-se sense un lloc on comprar el diari, un negoci que al poble sempre hi ha sigut. Per sort, però, Tiana seguirà tenint quiosc i llibreria: des d’aquest dilluns se n’ha fet càrrec Pepi Real. Aquesta dona badalonina estava sense feina des del desembre i, juntament amb el seu fill, també a l’atur, ha agafat el traspàs. Per ara, la Pepi diu que la clientela de la llibreria no li està posant gens difícil:

 

La Pepi ve d’un sector molt diferent al de la feina que té ara: fins que es va quedar a l’atur treballava en una fàbrica tèxtil. La feina a la llibreria és menys dura físicament que la fàbrica però, en canvi, té un horari molt més extens i no tanca cap dia, explica la Pepi. Tot i això, la llibreria tancarà les tardes d’agost ja que és una època de poques vendes en aquella part del dia. Més enllà de tot això, la Pepi està contenta perquè és conscient que, sense ella aquí, el poble es podia haver quedat sense diaris i revistes:

 

La clientela també ha acollit amb satisfacció que el quiosc de fa més de 15 anys, segueixi funcionant. És el cas de la Mireia Martínez, que aquest divendres ha anat a comprar llibres de text per la seva filla:

 

La Pepi porta 3 setmanes fent el traspàs amb la Madaló i l’Antoni, que fins ara portaven la llibreria. Per això, ha decidit que, per ara, el negoci serà exactament igual a com era fins al traspàs: hi vendrà diaris, revistes, llibres i material de papereria.