Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Restaurant Mas Blanc celebra 4 anys

Si bé ja és un clàssic el vermut amb música dels diumenges al Mas Blanc, aquest darrer va ser especial. I és que el Mas Blanc ha fet 4 anys. Tot i que el dia que van obrir per primera vegada va ser un 9 de novembre, com que aquest any queia en dilluns, els qui el regenten actualment van decidir celebrar-ho diumenge 8.

foto2
Fotografia cedida pel Restaurant Mas Blanc

La Maria García, qui gestiona i és cap de sala del Mas Blanc, ha explicat que per fer “una mica de gresca” van tenir tocant en directe a ADT i en Marc Soldevila a l’hora del vermut. Un vermut que, com en tota festa d’aniversari, va anar acompanyat d’una copa de cava:

 

foto1
Fotografia cedida pel Restaurant Mas Blanc

Van ser moltes les persones que es van voler apropar al Mas Blanc per felicitar els qui el regenten. Tot i que l’hora de l’aperitiu va ser quan es va reunir més gent, durant la tarda i, fins i tot, durant aquesta setmana han anat rebent felicitacions dels clients tant en persona com a través de les xarxes socials:

 

P1050192

La Maria, però, no porta el restaurant tota sola. L’ajuda el seu germà, en Bernat, que és el cuiner. Com se sap, el Mas Blanc és un espai on, a l’estiu, s’habilita un chill out on s’hi fan monòlegs, concerts o s’hi projecten pel·lícules. Tot i això, la Maria ens ha explicat que “a banda de l’entreteniment que oferim, som un restaurant on l’important és la cuina”.

 

Els germans García han valorat aquests 4 primers anys de manera molt positiva tot i que, asseguren, “han estat uns anys de molta feina, que s’han fet llargs”.

 

 

Projectes de futur

Per fer anys cal treballar i innovar. La Maria creu que “en temps de crisi cal buscar alguna cosa que cridi l’atenció del client i li faci sentir alguna cosa més que un bon àpat”. És per això que dins dels seus projectes de futur tenen la idea de “crear un espai pels nens de Tiana, on puguin cuinar els seus plats i conèixer el món culinari”.

 

Es tractaria, doncs, d’un taller on els més petits podrien crear els seus propis menús i, després, degustar-los. L’espai, que s’habilitaria a l’exterior de la masia, està previst que sigui innaugurat a començament del 2016.