Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Primera victòria del Futsal Tiana aquesta temporada davant el Sansur (6-4)

El Futsal Tiana ha sumat aquesta setmana la primera victòria de la temporada als terrenys de joc. Els de Jordi Víctor Zarraluki i Víctor Blaya han guanyat al Sansur per 6 a 4, en un partit vibrant que han controlat de principi a fi. Una victòria que es feia “necessària” per a l’entrenador per evitar més problemes i tenir opcions a estar a la part alta de la taula. Segons el tècnic Jordi Víctor Zarraluki, aquest resultat és fruit de la feina feta els darrers temps:

 

El partit ha començat de la millor manera possible; els gols arribaven i la seguretat a darrera ha fet posar el Futsal Tiana amb un clar 3 a 0. Semblava que les coses funcionaven però en aquell instant, l’equip ha fet una baixada important, i ha vist com el rival s’apropava fins al 3 a 2. Una situació que “Zarra” considera un punt d’inflexió:

 

Equip en reconstrucció

Després de poques jornades i d’aquesta primera victòria, l’entrenador fa balanç de com ha anat aquest inici de temporada, marcat per la paraula canvis. Uns canvis que estan fent que l’equip es reestructuri sencer. Jordi Víctor Zarraluki:

 

Després dels primers partits hi ha hagut jugadors que han acabat marxant definitivament del club.

Aquesta propera setmana tenen un rival complicat i esperen poder fer un bon partit. La primera victòria de la temporada esperen que serveixi per millorar.