El Sots 21 del Bàsquet Tiana acaba tercer de Catalunya

El Sots 21 del Bàsquet Tiana ha perdut aquesta setmana per 73 a 85 contra l’Artés, a la final a 4 de Catalunya. Aquest rival que la setmana passada havia guanyat en el campionat de Barcelona. L’entrenador s’ha mostrat satisfet pel bon treball fet i trist a l’hora per no poder repetir la gesta que ja van fer la setmana passada al guanyar els campionats de Barcelona. A la final de Barcelona han caigut contra aquest rival que no han pogut parar i que ha acabat sent el campió, Sunyol Costa

El partit ha estat molt igualat en els primers 20 minuts, però les coses han canviat molt en la segona part. Un parcial escandalós només començar els ha obligat a picar pedra tot el partit, encara que en cap moment han perdut la cara i el resultat ha estat molt millor del que es preveia en aquell moment.

Al final han acabat en tercera posició i perdent contra el campió, al que poden dir que van guanyar a la final a vuit de Barcelona. Amb aquest resultat es posa punt i final a una temporada excepcional, Sunyol Costa

El Sots 21 del Bàsquet Tiana també tanca la temporada i ho fa amb aquest resultat que serveix per certificar el bon any que han fet.