Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El taller de defensa personal ha tornat per quedar-se

Fa prop d’un any en Joaquim Suárez va fer un taller de defensa personal al poliesportiu municipal de Tiana. Aquest dissabte a les 5 de la tarda ha tornat a fer el mateix taller al casal de joves L’Escorxador. El contingut del taller ha estat semblant al de l’any passat: s’ha centrat en l’anticipació dels atacs més que en la defensa personal, segons ha explicat en Joaquim. També ha remarcat que tenir un grup més aviat reduït li ha permès fer-ne una atenció més personalitzada.

 

La major part de les persones que han vingut al taller són dones: entre elles hi havia la Maribel. Ha explicat que, davant l’amenaça sota la qual se senten moltes dones, mai va malament tenir recursos per defensar-se:

 

La Laura, una altra de les participants, ha explicat que fins avui no era conscient de com n’és, de fàcil, atacar algú. Creu que els recursos apresos al taller són molt útils.

 

Vist l’èxit del taller els últims anys, en Joaquim Suárez ha decidit fer un pas més: vol donar-hi continuïtat i fer-ne un cada mes o cada mes i mig a Tiana:

 

El taller de defensa personal ha estat tot un èxit, per això en Joaquim està treballant perquè tinguin continuïtat i puguin seguir sent gratuïts.