Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Tast Tiana recapta 31.000 euros

El Tast Tiana ha tancat una de les seves millors edicions. Aquest 2014, la mostra gastronòmica ha recaptat un 12% més que l’anterior edició. En total, entre divendres, dissabte i diumenge s’han venut gairebé 4000 tiquets: 3923; 2412 de tast gastronòmic i 1511 de vi. Això es tradueix en uns guanys de 31.000 euros. L’any 2013, en canvi, es van aconseguir gairebé 28.000 euros amb 3.500 tiquets.

L’alcaldessa, Esther Pujol, ha valorat aquests resultats molt positivament. Ha recordat que aquesta és una activitat que entenen que serveix per promocionar la gastronomia del poble i, en cap cas, com un benefici econòmic per l’Ajuntament.

 

A partir d’ara es podrà fer el retorn d’aquests beneficis als restaurants i cellers participants. De cada part del tiquet (dividits en 4 en el cas del menjar i en 3 en el cas del vi), els responsables de les parades en rebran una part (1 euro més IVA). A més, després de tancar aquesta sisena edició, s’ha preparat una enquesta perquè ciutadans, comerciants, restauradors i cellers ho valorin. Es pot trobar al propi edifici de l’Ajuntament.

 

“El president del Consell Comarcal sí que va venir”

Miquel Àngel Martínez (president CCM) a la dreta de Josep Maria Pujol Busquets, d'Alta Alella
Miquel Àngel Martínez (president CCM) al costat de Josep Maria Pujol Busquets, d’Alta Alella

En referència les valoracions dels grups municipals de l’oposició, Esther Pujol ha volgut recordar-li al portaveu de Convergència i Unió, a Enric Nolis, que el president del Consell Comarcal va assistir a la inauguració del Tast Tiana. Miquel Àngel Martínez era al balcó de l’Ajuntament quan es va fer el pregó, amb Carme Ruscalleda.

 

Aquests tres dies pel Tast també hi ha passat l’alcalde de Sant Adrià del Besòs i d’Alella. Pujol ha afirmat que la difusió institucional és una feina constant del seu equip de govern.

 

I després: la Verema 

Després d’aquesta celebració, cellers, restaurants i Ajuntament continuen en marxa. El proper mes de setembre tindrà lloc la festa de la Verema d’Alella. Tiana té previst participar-hi i fer activitats al propi poble, com cinefòrums i visites a les diferents bodegues.