Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Sant Joan també es pot gaudir sense platja

Aquest 23 de juny arriba la nit més màgica de l’any: la revetlla de Sant Joan. Amb motiu d’aquesta celebració, algunes entitats del poble han decidit organitzar diferents activitats que pretenen donar un aire diferent a la vetllada.

Al restaurant El Casino de Tiana han creat un menú especial per l’ocasió. A més, dins el recinte, disposaran d’un espai controlat perquè la gent pugui encendre els seus propis petards i focs artificials. Finalment, el DJ Obi-One amenitzarà la vetllada amb música disco entre dos quarts de deu i les quatre de la matinada. El preu per gaudir d’aquesta experiència és de 50 euros.

Per aquells que busquin una versió low cost, la guingueta del Parc de l’Antic Camp de Futbol també ofereix música i sopar. Comptaran amb un DJ i oferiran els mateixos àpats de sempre però amb un tros de coca i una copa de cava. Una bona alternativa a les guinguetes de platja però sense moure’s de Tiana.

Tot i així, sembla que el destí preferit del jovent continua estant fora del poble. Els Mossos d’Esquadra asseguren que molts joves decideixen passar aquesta nit al carrer i a la platja. Això sí, demanen cura per evitar accidents com el de fa uns anys a Castelldefels.

 

La venda de petards augmenta

Els venedors de petards comencen a veure el final de la crisi i per aquest any esperen augmentar les vendes entre un 5 i un 10% respecte l’any passat, segons ha explicat a l’ACN el responsable del sector i propietari de Petards CM, Josep Maria Vilardell. “Tenint en compte les vendes de principis de mes, sembla que comencem a remuntar després de sis anys de baixada i baixada”, comenta. Les bombetes, les bengales, els trons i les fonts són els productes amb més sortida i cada cop es van imposant més els petards de llum als de soroll. Això s’explica en part perquè a Catalunya es produeix una venda “familiar”, que engloba entre el 60 i el 70% del total.