Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Tast Tiana tanca l’edició adaptada amb menys acollida que la tradicional

El segon cap de setmana del Tast Tiana adaptat a les condicions de la pandèmia ha arribat a la seva fi. L’edició d’enguany ideada per anar de tapes als diferents bars i restaurants del poble ha acabat amb menys afluència de gent que el primer cap de setmana.
Tot i que hi va haver l’excepció de dissabte a la tarda al bar Anait ja que hi havia el Festivalet del D’Acords durant tota la tarda, la resta de cap de setmana als diferents bars i restaurants ha estat com si fos un de normal.
En Paco del Casal i l’Eduard de les Terrasses de Sant Romà, expliquen que en general han tingut poques peticions de les tapes emmarcades en el Tast i que han rebut clients com de forma habitual. Coincideixen també afirmant que és normal que això passi entenent que la gent identifica el Tast com un cap de setmana d’intercanviar plats i una jornada on tothom s’ajunta a la Plaça de la Vila.

Tot i els condicionants, l’actuació del Trio Dj el vespre de divendres a les Terrasses de Sant Romà i el concert de Willy Fuego al Casal el migdia de dissabte han ajudat a generar ambient. D’aquesta manera s’ha tancat una nova edició del Tast que com a mínim s’ha pogut fer i que s’espera que torni l’any que ve tal i com sempre ha funcionat.