Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Tast Tiana viu el seu primer cap de setmana en la nova versió adaptada

El Tast Tiana ha viscut el seu primer cap de setmana dels dos programats que hi ha enguany. Recordem que, a causa de la pandèmia, el Tast ha anat de tapes i no hi ha hagut la tradicional concentració gastronòmica a la Plaça de la Vila.

El funcionament ha estat que les persones que han volgut participar al Tast se’ls ha donat un passaport, que es recull als restaurants col·laboradors o a l’Ajuntament, que els ha permès tastar les tapes i begudes dels restaurants, cellers i cervesers de la vila.

Amb el nou funcionament establert per l’edició d’enguany els resultats pels diferents bars i restaurants ha estat diferent entre ells. L’Avi Mingo, la Vermuteria i l’Anaït han tingut una major rebuda de clients que el Mas Blanc o el Bar Anibal, per exemple. Això ha estat degut a on estan situats cadascun. I és que el fet de ser molt més cèntrics, els primers que els segons, ha provocat una major afluència, sobretot al vespre.

La Sandra, de l’Avi Mingo, comenta que en general el cap de setmana els ha funcionat molt bé, però dissabte va ser el dia on més van triomfar ja que ho van tenir tot reservat pel vespre, on a més es va generar un major ambient amb el concert de Dimas & Marius.

Per la seva banda, la Pilar de la Vermuteria, explica que també els hi ha anat molt bé, en el seu cas al migdia, però afegeix que li agradaria que es plantegés, en un futur on tot sigui ja com abans, un cap de setmana de tapes tal i com s’ha organitzat el Tast d’enguany, però que es fes a l’octubre, per exemple. Explica que d’aquesta manera també incentives el consum als bars i restaurants del poble alhora que fas una jornada festiva que ha agradat a la gent.

Aquesta ha estat una cara de la moneda, l’altra, com el cas del Mas Blanc i del Bar Anibal, ha estat diferent, que no dolenta. Tots dos establiments expliquen que per ells ha estat un cap de setmana més semblant a un d’habitual que a un del Tast.

En el cas del Mas Blanc dissabte no van tenir gairebé taules que fessin les tapes en tot el dia. Tot i així esperen que el cap de setmana vinent els visiti més gent ja que aquest ha coincidit amb els actes de la Festa Major Petita de Sant Antoni.