Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“Mites sonors: una nova mirada als mites clàssics”, el podcast sorgit del projecte d’aprenentatge i servei de l’Institut

Des de fa mesos, l’Institut de Tiana i l’Ajuntament treballen plegats en el projecte d’aprenentatge i servei, un voluntariat que forma part del currículum de l’alumnat i que busca la seva implicació amb la comunitat. En Cristian Sesplugues, professor de l’Institut, ho explica:

 

Dins del projecte d’aprenentatge i servei s’han desenvolupat diferents activitats, des de la Plantada Popular fins a Memòria Històrica:

 

L’actual regidora d’Educació i alcaldessa, Marta Martorell, explica la implicació de l’àrea d’Educació en els projectes i com han treballat perquè aquests suposin un retorn a la comunitat:

 

La tècnica d’Educació i la comissionada de l’àrea, Cristina Hernansáez, han col·laborat activament en els projectes que s’han dut a terme. La Cristina explica de què tracten:

 

Un d’aquests projectes ha sigut l’elaboració i gravació de mites grecs amb l’objectiu de difondre’ls a través de la ràdio. En Xavi, el professor de Cultura Clàssica, explica com ha sigut la preparació d’aquests mites:

 

L’Abril, la Júlia, l’Adrià i l’Adan són quatre dels alumnes que han col·laborat en aquestes gravacions. L’Abril explica com ha sigut el procés de creació dels mites sonors:

 

Tant l’Adrià com l’Adan destaquen les moralines i l’aprenentatge que han trobat darrere de cada mite:

 

La Júlia explica com han viscut l’experiència:

 

Per acabar, l’Abril diu el que esperen aprendre d’aquesta experiència:

 

La setmana del 14 de juny podreu gaudir a l’ivoox de La Local de “Mites sonors: una nova mirada als mites clàssics”, el podcast que reunirà els set mites escrits, treballats i locutats per l’alumnat de l’Institut de Tiana.