Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Tiana Market, una bona oportunitat en temps de crisi

El comerç local ha tornat a sortir al carrer per donar vida a la Festa Major del poble. Fent una passejada per la dotzena de parades del carrer Matas hi podem trobar algunes novetats. La Mercè Serra s’estrena com a dissenyadora de roba per a noia jove, sota la marca “Blue Bird”. Aquesta tianenca s’ha donat a conèixer al públic a través del “Tiana Market”.

 

També hi hem trobat en “Ming Lau”. Aquest català d’origen xinès és el propietari de “fisiolau”, un nou negoci al local on, fins ara, hi havíem trobat un altre centre de fisioteràpia. Ha tingut clar que calia fer parada, té moltes ganes de fer poble a través del seu comerç.

 

No tot són tianencs. En aquest mercat de Festa Major hi hem trobat comerciants vinguts des de Sabadell. La Marta Martorell, de “Los Javones de Nona”, mostra les seves cremes i sabons naturals a una de les parades.

 

En aquest passeig també es poden degustar especialitats gastronòmiques d’argentina, com les d’en Gustavo. Aquest comerciant té molt clar que els mercats són la millor manera de vendre i d’apropar-se al consumidor.

 

La majoria dels comerciants tenen clar que, en temps de crisi, la parada és una bona manera de continuar endavant.