Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Festa Major de Tiana ha esclatat en colors

Que aquesta festa acabaria sent un èxit ho deia el gran nombre de tianencs aplegats a la pista del parc de l’Antic Camp de Futbol, on  hi ha hagut gent de totes les edats disposades a embrutar-se i llençar-se aquests tradicionals pigments de l’Índia.

Els més petits de la casa han estat els més decidits per poder fer aquest acte. Han gaudit de tota la festa fins que els seu esclat multicolor ha acabat tornant un color estrany al barrejar-se tots els pigments. Tot i això s’ho han passat pipa i esperen que es repeteixi l’any que ve

 

No només els nens han gaudit de la festa. Alguns dels més grans també hi han entrat. Ha estat el cas del Benjamí Gómez, membre de la Societat Recreativa els 9 Pins, que impregnat de colors de dalt a baix ha estat dels més actius i animava a gent de totes les edats a sumar’s-hi el proper any.

 

Fins a 50 quilograms de pigment s’han llençat entre els assistents, que tot i veure dances de Bollywood han estat més pendents dels colors que no pas de les noies que ho feien. Al final tots els tianencs han gaudit d’una tradició índia com el Holly Festival, que esperen que s’ampliï encara més.