Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El tianenc Pep Clarós nou seleccionador d’Egipte de Bàsquet

Pep Clarós torna a assumir un nou repte. Ara serà com a seleccionador d’Egipte. El tianenc ja ha portat seleccions com la de El Salvador, Puerto Rico o Mèxic, per aquesta última amb qui diu tenir un vincle molt especial. També ha entrenat a altres països com Portugal o Holanda. Des de fa 3 anys està vinculat al Halifax Rainmen, un equip de la lliga canadenca i amb el que ha arribat a la final de la nova lliga que s’ha creat al país.

A Egipte es trobarà amb un equip jove i que gairebé tot juga al mateix país. La selecció egípcia va disputar el passat mundial celebrat a Espanya i va acabar sense cap victòria en el grup, on també hi havia la selecció espanyola. És un equip amb projecció i que basa el seu joc en un jove jugador que està als Estats Units. El seu nom Assem Marei. Precisament es va perdre el mundial al igual que Ehab Amin. Aquest altre jugador és un jove i talentós base que també juga a la universitat americana.

Clarós afronta aquest nou repte amb ganes i amb il·lusió. Als seus 45 anys no ha parat de viatjar i, fins i tot, va arribar a treure un llibre que sota el títol “Preparado para viajar”, deixava clar que no pensava estar quiet. En una entrevista anys enrere a Ràdio Tiana explicava que hi ha molts factors que el fan entrenar fora i que es converteix en un cercle viciós, Pep Clarós

 

L’entrenador ha signat fins al final de l’Afrobasquet que es disputa aquest proper 2015, on Egipte hi ha aconseguit un bitllet. El campió d’aquest torneig tindrà plaça pels Jocs Olímpics de Rio i el segon i tercer plaça pel pre-olímpic. Quan acabi aquest torneig s’acaba el contracte per saber si renovarà o no. Tot i que Clarós sempre ha estat partidari de les estades curtes, com ell mateix reconeixia en entrevistes passades a Ràdio Tiana.

 

 

El president de l’Associació Catalana d’Entrenadors el considera un pioner.

En declaracions a Ràdio Tiana, el president de l’Associació Catalana d’Entrenadors, Joan López, ha qualificat a l’entrenador tianenc com un exemple a seguir en molts aspectes. Considera que la seva gran passió és entrenar i ho farà allà on sigui. Joan López

 

Segons el mateix president de l’Associació és un dels seus màxims representants i el considera un “fenomen”. A més d’un pioner, ja que ell “ha obert camí”.

 

Després de passar per Canadà, Puerto Rico, Portugal, Estats Units, El Salvador, Holanda i Mèxic entre d’altres, Clarós es farà càrrec de la selecció egípcia, un nou repte a la seva llarga carrera a les banquetes.