Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t: una Tiana màgica, musical i científica

1-filled-xl

Màgia amb el Mag Lari

Amants de la màgia, l’espectacle, la fantasia i la il·lusió, prepareu-vos per rebre aquest cap de setmana al gran Mag Lari. No us podeu perdre l’espectacle de llums, brillantors, vestits i efectes especials que ofereix l’il·lusionista català. Seran més de 60 minuts que no podreu oblidar; música i màgia que us faran creure en coses impossibles. El Mag Lari us espera a la Sala Albéniz del poble el dissabte a les 19.30h. Agafeu-vos bé al seient no fos cas que us faci desaparèixer!!!

mag_lari_5301

 

 

Lloc: Sala Albéniz, Av. Isaac Albéniz, 8-10

Dia: dissabte

Hora: 19.30h

 

2-filled-xl

Vols viatjar a la Lluna?

Si t’agrada l’astronomia, estigues molt atent els propers minuts. Aquest dissabte el Grup d’Astronomia de Tiana et farà reviure el programa ‘Apollo’, el que va portar l’home a la Lluna. Un viatge en el temps i en l’espai de la mà de Pilar Esteras. Serà a les 19.30h i quan s’acabi, com que serà de nit, podràs observar la Lluna amb telescopi – sempre i quan el temps ho permeti-.

533 Lluna maria

 

Lloc: Grup d’Astronomia de Tiana, Av.Eduard Fontserè s/n

Dia: dissabte

Hora: 19.30h

 

3-filled-xl

Més piano al poble

Presentem una gran oportunitat pels pianistes de Tiana. Katia Michel, reconeguda pianista arreu, farà una classe magistral de piano a l’espai de formació musical Mozartiana. No ho dubteu, una gran artista passarà per Tiana per difondre el seu art. Segur que si hi assistiu podreu absorvir tot el que us ensenyi, hi serà durant tot el dia.

_Katia Michel DSC0759b-1

 

Lloc: Mozartiana, Av. Isaac Albéniz, 16

Dia: dissabte

Hora: tot el dia

 

4-filled-xl

Un divendres a la Biblioteca

Aquest divendres la Biblioteca Can Baratau s’omple de clubs de lectura. Per als més petits del poble, el Club dels Culdolla. Per als adults, el Club de Lectura. Mentre els Culdolla es divertiran amb històries infantils i jovenils amb Marta Quer, els més grans comentaran una obra de l’escriptor argentí Julio Cortázar. Es tracta de ‘Historias de cronopios y de famas’, un llibre de relats curts que pretén fer volar la imaginació dels qui llegeixen amb dosis de surrealisme. Un divendres de lectura a Tiana; a les 17h, introducció a la lectura per als més joves i, a les 19h, una de les grans figures literàries del món hispanoamericà del segle XX per als més grans.

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: divendres

Hora: 17h El Club dels Culdolla i 19h El Club de Lectura