Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Zipit Company s’apunta a Verkami per fer realitat un nou espectacle

 

La companyia de titelles Zipit Company s’apunta a la moda del micromecenatge. Una nova forma d’aconseguir finançament per projectes però a través de petits inversors, amb aportacions voluntàries. Ho fan per internet i amb una de les principals plataformes que s’hi dedica: “Verkami”.

Taverna

Zipit Company és una idea original de la titellaire i narradora de Tiana Glòria Arrufat. L’any 2012 van fundar aquesta companyia i ara preparen el seu segon espectacle. Després d’haver trepitjat escenaris, entre ells el de la Sala Albéniz, amb “Monstres”, ara volen fer-ho amb “Jai, el mariner”. Arrufat és l’encarregada de “manipular” la titella protagonista d’aquesta història.

 

Jai

Per aconseguir-ho creuen que necessiten 4.000 euros. Volen aprofitar la primavera per participar en diversos festivals i donar-se a conèixer a programadors interessats en els espectacles de carrer. Tiana també podria formar part de la seva gira. I és que, fins i tot, les titelles han estat fetes al poble.

 

Glòria Arrufat
Glòria Arrufat

De moment, han aconseguit més de 1000 euros, però amb Verkami ja se sap. Si no s’aconsegueix l’objectiu abans del 14 de desembre, perdran les aportacions de tots els petits inversors. Tothom pot participar a la construcció d’aquest espectacle a través de www.verkami.com/locale/ca/projects/8433 Això sí, la narradora tianenca assegura que sinó continuaran “trampejant” i “resistint”.

 

Arrufat ensenya les titelles als més petits

Durant el mes de desembre aquesta tianenca també aproparà l’art de les titelles als més menuts del poble. Els dies 29, 30 i 31 farà tallers de titelles per a nens i nenes d’entre 5 i 13 anys. Cada franja d’edat tindrà un horari concret. Aquestes activitats es faran a la Biblioteca.