Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El trofeu de patinatge Vila de Tiana es consolida en la seva tercera edició

Aquest cap de setmana el Pavelló Municipal ha acollit el tercer trofeu de patinatge artístic Vila de Tiana. Una tercera edició que ha tingut molts canvis respecte als dos anys anteriors. Canvis, això sí, en positiu, tal com valora l’entrenadora del club tianenc, la Núria Roger.

El canvi més visible és que s’ha celebrat concentrat en un sol dia, el diumenge 28 d’octubre, en comptes del cap de setmana sencer. Això es deu al fet que enguany no s’ha inclòs la modalitat de show, només s’ha fet la competició per categories. En total, 10 clubs, comptant el Tiana, i prop de 180 patinadors, 73 d’ells del CP Tiana, van passar per la pista del pavelló de 8 del matí a 9 del vespre:

 

Segons la Núria Roger, a nivell de patinatge i d’organització el torneig ha sigut superior a les dues primeres edicions. I és que el trofeu Vila de Tiana ha passat de ser un torneig d’iniciació a un torneig classificat per categories:

 

Aquesta evolució, tal com explica l’entrenadora, va de la mà de la pròpia evolució del club:

 

La Núria també explica que la millora l’han notat fins i tot els clubs convidats, que els van felicitar:

 

Aquests bons resultats fan que afrontin el quart trofeu amb empenta i moltes ganes. De moment, però, els queda tota la temporada per endavant. Temporada que, segons la Núria, té l’objectiu principal de potenciar la base del club, el futur del CP Tiana.