Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El valor democràtic del vot, en exposició interactiva i en tertúlia

El Casal acull aquest divendres diverses mirades sobre el valor democràtic del vot: a partir de les 20h s’inaugura a la Sala d’Exposicions la mostra “El vot a Tiana” que no sols es pot veure sinó, també, tocar i escoltar.

Seguidament, a la Sala Albéniz, cinc periodistes de destacada trajectòria debatran sobre el valor democràtic del vot. Seran Marta Lasalas (El Nacional), Maiol Roger (Ara), Marc Martínez Amat (RAC1), Miquel Noguer (El País) i Ferran Casas (Nació Digital), moderats per la periodista Laura Rosel de RAC1. Tot plegat, ho ha organitzat el Pacte Local per Refrèndum.

Una de les entitats que integra el Pacte és Òmnium Cultural. El seu representant a Tiana, Lluís Neira, explica què es trobarà qui assisteixi a totes dues activitats:

 

I és que el material que es podrà veure a l’exposició  procedeix tant d’arxius particulars com de fotografies i altre material que es guarda a l’Ajuntament.

Gràcies a la tasca que ha fet durant mesos un grupet de persones voluntàries s’ha pogut reunir un interessant mosaic del passat de Tiana en matèria electoral.

Queixa del Partit Popular

Pocs dies abans d’aquesta inauguració el portaveu municipal del PP, Diego Parra, ha volgut deixar constància del seu malestar perquè, assegura, “no ens han avisat de cap d’aquestes activitats”:

 

El cap de l’Àrea de Transició Nacional, Ricard Fabra, en canvi, creu que Diego Parra “no diu la veritat” perquè, assegura, “són ells (el PP) els que s’han autoexclòs”:

 

cartell de l'exposició

L’exposició “El vot a Tiana” estarà oberta fins el 28 de maig al Casal.