El Vòlei guanya al Sant Just amb només 4 sets (1-3)

Les tianenques han sortit a per totes a la pista durant el primer quart. Tenien clar que el Sant Just era un rival complicat i caldria marcar distàncies des del principi per evitar allargar el partit. Al primer set les tianenques s’han imposat per un clar 20 a 25. Amb aquest marcador semblava que tot s’encarrilava i el segon set ha servit de confirmació i el resultat final de 17 a 25 així ho demostrava.

En aquell moment el primer equip sembla que s’ha relaxat i ho ha pagat. En el tercer i semblava que definitiu set, les del Baix Llobregat han mostrat la seva força i s’han imposat per 25 a 20. Al final del període l’entrenador José de la Barrera ha posat les coses clares a les jugadores i han sortit amb un altre caràcter de cara al quart set, que a la par ha estat el definitiu. El marcador d’aquest període 12 a 25 ha donat la victòria definitiva al Vòlei Tiana.

El Lloret no afluixa

La victòria es torna encara molt més important si es té en compte que el Lloret no ha desaprofitat jugar contra el cuer per tornar a guanyar de manera clara, 0 a 3, i esvair els dubtes que s’havien generat en els darrers partits. Amb el marcador les de la Selva continuen en segona posició amb 18 victòries per només 2 derrotes, empatades amb les tianenques.