El Vòlei Tiana comença la seva participació a les fases d’ascens guanyant (3-1)

Partit que es presentava complicat contra el campió autonòmic del país valencià i que tenia molts condicionants, ja que part de l’equip ha viatjat a Saragossa el mateix dia del partit i  han arribat gairebé justes per jugar. Tot i això han pogut derrotar al seu rival en aquesta competició i un dels primers esculls per pujar a Segona Nacional.

El partit ha començat malament pels interessos de les tianenques que han perdut el primer set per 23 a 25 i les valencianes prenien la iniciativa. Una iniciativa que ha durat poc, ja que al segon han girat la truita les de José de la Barrera i s’han posat amb 25 a 17 demostrant el seu potencial. A partir d’aquí ja no han deixat el marcador i en el segon set s’han imposat per 25 a 18 el que deixava encamiada la victòria.

Però mancava disputar el tercer set que ha estat marcat per la igualtat i que s’ha acabat emportant el Tiana per un ajustat 27 a 25 que deixa les tianenques amb només un set perdut i amb una vicòria que els sap a glòria.

Ara queda afrontar la resta de fases. Divendres tindran doble partit contra l’Algar Surmenor murcià al matí i contra el Bunyola mallorquí a la tarda.