Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Mercè Monfort: “Volem crear grups de músics que s’impliquin amb el poble”

La directora de l’Escola de Música i Dansa, Mercè Monfort, ha explicat que han reordenat el centre després de meditar molt sobre el seu projecte educatiu. La oferta ara s’organitza en diferents programes tancats i per edats. D’aquesta manera volen desmarcar-se de les escoles on es fan classes particulars.

Mercè Montfort
Mercè Montfort

Monfort ha dit que el que pretenen és fer passar els alumnes per determinats ensenyaments bàsics de la música i la dansa i potenciar els grups. “Volem crear grups de músics que s’impliquin amb el poble, que hi hagi un retorn i que actuïn a les festes”, ha afirmat la directora. Des d’aquest centre creuen que aquesta modificació és una bona notícia.

 

Monfort ha explicat que es tracta d’un moment molt complicat per a les escoles de música i dansa, sobretot pel que fa les subvencions de la Generalitat. Ha valorat que la de Tiana estigui suportant la crisi gràcies al nombre d’alumnes que s’hi apunten.

 

L’Escola vol premiar els alumnes amb major implicació. Creuen que aquests “paquets formatius” ofereixen uns preus justos a tots aquells que hi estan més hores. A més, al llarg del curs 2014-2015 es faran diferents tallers perquè tothom qui ho vulgui pugui provar la música o la dansa.