Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Escola de Música i Dansa aposta per una oferta de més “qualitat”

L’Escola municipal de Música i Dansa organitza, de nou, la seva oferta educativa pel curs 2014-2015. Fins ara, per apuntar-s’hi, cadascú escollia el que preferia estudiar: un instrument concret, una dansa concreta, etc. A partir del proper curs, la nova programació es dividirà en programes tancats per edats. Els nens i nenes de 3 a 5 anys podran aproximar-se tant a la música com a la dansa amb els cursos de “Sensibilització”. A partir dels 6 anys ja podran decidir si prefereixen la música o la dansa: hi haurà dos nivells d’iniciació. Pels joves i pels adults també hi haurà programes específics, que inclouran diverses assignatures. Els alumnes que tinguin preferència per algun instrument, doncs, hauran de fer diverses matèries obligatòries.

La regidoria d’educació creu que, fins al moment, els programes d’aquesta escola eren complicats per a les famílies de nova incorporació, massa oberts i personalitzats. Ho ha explicat el regidor, Jordi Gost, durant el ple municipal d’aquesta setmana.

 

Aquestes millores, segons la regidoria, haurien de servir per consolidar l’escola municipal com a “servei públic de qualitat” i garantir un “retorn social” d’aquest centre.

Els nous paquets d’estudis, però, modifiquen alguns dels preus. Aquest seria un dels motius pels quals el grup de Gent Pel Progrés de Tiana va votar en contra d’aquesta modificació. Ho ha dit Ferran Pasqual.

 

La regidoria d’educació afirma que en cap cas hi ha hagut un augment dels preus. Expliquen que algunes quotes mensuals han variat però l’oferta és més extensa per a cada alumne. Per exemple, abans un jove que estudiava un instrument i una altra activitat pagava 110 euros al mes i ara en pagarà 97 per 3 assignatures: llenguatge musical, instrument i classes de grup. Pel que fa la dansa, les seves classes s’allargaran i pujaran entre 3 i 6 euros: entre 52 i els 85 euros, segons l’edat.