Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

A l’abril també baixa l’atur a Tiana

Aquest també ha estat un dels mesos on ha baixat més l’atur del poble. De les 417 persones que buscaven feina durant el mes de març, aquest abril n’hi ha hagut 412. Són dades de l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, que situa la taxa d’atur de Tiana per sota el 10%. Una dada que contrasta molt amb les elevades xifres de Catalunya i Espanya.

Alella, Cabrera de Mar, Cabrils i Teià fan costat a Tiana amb aquests percentatges més baixos. En canvi, Pineda de Mar i Mataró superen el 20% d’aturats. Tot i això, aquestes dues localitats també han vist baixar les llistes: Pineda en 197 menys i Mataró en 734.

A la comarca, el nombre de persones inscrites com a demandants de feina s’ha reduït en 1.095. De fet, el descens de l’atur ha afectat tots els municipis menys a Òrrius, on hi ha una persona més aturada.

Les dades del mes d’abril han fet disminuir la taxa d’atur comarcal fins a situar-la al 16,9%. En total, al Maresme hi ha 38.350 aturats: més dones que homes.

La baixada de l’atur s’ha repartit entre els diferents grups d’edat i els diversos sectors econòmics. El sector serveis ha estat un dels més beneficiats però la indústria i la construcció també han notat una petita recuperació.

 

Consulta les dades de l’Observatori de Desenvolupament Local del CCM: clica aquí