Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Vòlei Tiana guanya al Olot (1-3) i ja pensa en el Lloret

Les de la Garrotxa han donat la sorpresa en el primer set. Les de José de la Barrera no han sortit prou concentrades i el primer parcial ha estat per les locals per 25 a 22. Al segon set les tianenques s’han posat les piles i li han tornat el set pel mateix parcial 22 a 25 i han empatat el partit. Els dos següents sets han estat pel Vòlei Tiana per 15 a 25 i 17 a 25. Amb aquests parcials s’ha arribat al resultat final d’1 a 3 i victòria important pel Vòlei Tiana contra l’Olot

Ara a pensar en el Lloret

Després d’acabar el partit a la Garrotxa les noies de José de la Barrera ja pensaven en el seu proper partit, el del Lloret. L’equip que guanyi aquest enfrontament serà el que segurament acompanyarà als Monjos a les fases d’ascens. Ara mateix els dos equips estan empatats a victòries i derrotes, encara que els sets son favorables a les noies de la Selva