Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t: Lletres, dansa i calçots pels de bon paladar

1-filled-xl

La Biblioteca més activa

A partir de dijous la Biblioteca Can Baratau treurà fum. Hi ha ni més ni menys que tres activitats culturals programades per a públics de totes les edats. Així que agafeu energies i empapeu-vos de literatura sense sortir del poble!

L’Hora del Conte

Com cada dijous arriba l’hora més demanada pels petits; la del conte. Aquest cop, però, serà més divertit que mai. Noèlia Pastor explicarà històries sobre l’amor pels llibres. Aneu-hi i veureu com no sou els únics als que us agrada que us deleitin amb les millors aventures.

conte

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dijous

Hora: 17.30h

 

“Cervantes en Barcelona”

Qui no coneix el clàssic espanyol “Don Quijote de la Mancha“? El famós llibre de Miguel de Cervantes arriba a Can Baratau. Ho fa, però, amb un objectiu diferent del que ens té acostumats. Aquesta vegada toca passejar per Barcelona però des del punt de vista de l’autor. Tal i com explicarà el tianenc periodista, escriptor i guia turístic, Rafa Burgos, Cervantes va descriure la ciutat en alguns fragments d’aquesta joia literària.

cervantes

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: divendres

Hora: 19h

 

Nascuts per llegir; ‘Baby-Led Weaning’

Torna el Nascuts per llegir, la sessió que la Biblioteca obra pels nadons de Tiana. L’especialista en la cura de les embarassades i els nadons, Susana Sancho, serà l’encarregada de donar les claus per aconseguir que els petits aprenguin a menjar aliments sòlids i de manera autònoma.

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dissabte

Hora: 11h

2-filled-xl

Tiana amb les dones

Si aquest dissabte fa bo, La Local us anima a participar en un dels múltiples actes que han commemorat el Dia de la Dona, celebrat oficialment el passat 8 de març. Es tracta d’una caminada lila. Posa’t qualsevol peça de roba de color violeta i camina per la igualtat de sexes. La sortida serà a la Plaça de la Vila i s’anirà fins a l’Observatori. Un cop allà, hi podreu esmorzar!

 

Lloc: Plaça de la Vila – Observatori

Dia: dissabte

Hora: 10h

 

3-filled-xl

“Els colors del Tic-Tac”

L’espectacle no hi podia faltar dins d’un cap de setmana cultural. El cicle de teatre familiar Bambolines presenta “Els colors del Tic-Tac”, a càrrec de la companyia NZ Danza. És una obra de dansa contemporània i gestualitat pensada per a tots els públics. Té un objectiu molt clar: despertar la imaginació i la passió pels jocs de sempre. Tot això, en un context on l’amistat i el treball en equip seran el més important.

bambo

Lloc: Sala Albéniz, av. Isaac Albéniz, 8-10

Dia: diumenge

Hora: 18h

 

4-filled-xl

Calçots a Tiana

Ja és primavera. No ens negareu que ve de gust un bon dinar a l’aire lliure, sota el solet que fa que no tinguis ni fred ni calor. Aprofiteu els últims dies dels calçots que per Setmana Santa s’acaben! La Local us proposa un dinar al Restaurant Can Roca. Hi podreu provar els calçots de Tiana (a Tiana se’n fan 2’5 milions a l’any, i 1’5 milió a Can Roca),  boníssims! També hi trobareu carns a la brasa, amanides i unes postres per llepar-se’n els dits. Així que no ho dubteu ni un segon i apropeu-vos-hi. No us en penedireu!

Per anar fent boca i salivera, aquí teniu el reportatge de La Local.

https://www.youtube.com/watch?v=kH8h8Uk7Wgg