Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un tianenc escriu sobre el pas de Cervantes per Barcelona

El periodista i historiador Rafa Burgos ha publicat el seu primer llibre: “Cervantes en Barcelona”. Una guia que ens convida a “veure gegants on alguns encara hi veuen molins”, que ens anima a recórrer la segona part del Quixot per la capital catalana. El tianenc ha explicat que, tot i que la frase coneguda és la de “En un lugar de la Mancha”, Barcelona té una presència molt important en la famosa obra de Cervantes, un escriptor que, per cert, va visitar Catalunya en dues ocasions.

cervantes

En l’entrevista a l’informatiu de Ràdio Tiana, el periodista ha explicat que ha estat un temps “sense rumb” i que la seva passió per Barcelona l’ha guiat a compartir els seus coneixements a través d’aquesta publicació.

Rafa Burgos ha fet conferències sobre la seva experiència amb Barcelona i ha presentat el seu llibre a diverses llibreries de Barcelona, així com al Museu d’Història de Catalunya. Encara mai havia encapçalat cap acte al seu poble, Tiana. Aquest divendres serà a la Biblioteca Can Baratau per compartir “equipatge” amb tothom qui ho vulgui.